Informatii comanda, livrare si retur produse


Comandarea produselor

Clientul poate sa efectueze comenzi pe acest site, prin trimiterea unui e-mail prin intermediul formularului de contact de pe site sau pe adresa de e-mail pe care o gaseste in pagina cu informatii de contact, in care sa specifice produsele dorite, categoria de material din care face parte, dimensiunile produselor, dimensiunea fetelor de perna, in cazul lenjeriilor de pat, modelul pe care il doreste si datele de livrare impreuna cu un numar de telefon , de contact.

Dupa trimiterea e-mailului clientul va fi informat de catre un reprezentant al firmei, in legatura cu disponibilitatea produselor, a pretul total al comenzii si cotul transportului. Plata se va face ramburs la primirea coletului sau prin ordin de plata anterior livrarii, dupa aceste etape urmeaza finalizarea comenzii.

Odata adaugat in comanda, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in comanda, nu atrage dupa sine finalizarea comenzii, daca nu primiti confirmarea finalizarii acomenzii.

Dupa efectuarea comenzii, veti primii un e-mail automat care sa va informa ca s-a trimis comanda dumneavoastra la noi.

Comanda efectuata de dumneavoastra, va fi realizata si apoi expediata doar dupa ce veti primi un e-mail de confirmare a comenzii, de la firma noastra. In cazul in care un produs nu mai este pe stoc, un reprezentant al firmei o sa va contacteze telefonic sau pe e-mail pentru a va informa de acest lucru.


SC ANDA COFECTION CAMI SRL poate anula comanda efectuata de catre client, in urma unei notificari prealabile adresate clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri: 1. datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte; 2. clientul a realizat in trecut alte comenzi pe care nu le-a ridicat.

Prin finalizarea comenzii, clientul este de acord ca SC ANDA COFECTION CAMI SRL sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de SC ANDA COFECTION CAMI SRL , in orice situatie in care este necesara contactarea acestuia.

Prin finalizarea comenzii clientul isi da acordul cu privire la termenii si conditiile prezentate pe site.Informatii livrare

T ermenul de livrare al produselor este de 2-3 zile lucrătoare, de la data confirmarii comenzii dumneavoastră, pe e-mail . Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive care nu tin de firma noastra . În orice condiții, inclusiv în situație de forță majoră și sub sancțiunea de a vă returna sumele plătite, termenul de livrare nu va depăși 30 de zile, socotit de la data confirmarii comenzii dumneavoastră.

Taxa de Transport prin Curier Rapid este de 20 lei (pentru localitatile unde curierul are acoperire fara km. suplimentari) Transportul este GRATUIT, doar pentru comenzi cu o valoare mai mare de 4 50 lei. Firma de curier rapid agreiata este , DSC EXPRESS LOGISTICS. Livrarile se pot face si prin Posta Romana, cu ridicare de la oficiul postal al localitatii de resedință.

Livrarea se face de către Curierul Rapid , la Domiciliul Clientului, de regulă în 48 de ore de la preluarea coletului de la firma noastra și poate ajunge la destinație după maximum 96 de ore. CURIERUL NU PERMITE DESFACEREA COLETULUI INAINTE DE ACHITARE SUMEI AFERENTE COMENZII, cu exceptia solicitarii anterioare de verificare colet!

Plata coletului se face doar prin ramburs, la predarea coletului de catre curier!

Comenzile achitate cu ordin de plata se vor livra dupa ce clientul face confirmarea platii.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, în timpul transportului revine societății de curierat. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei noastre și vom fi înștiințați în timp util.

Informații privitoare la returnarea produselor:

Dacă vă răzgândiți, aveți dreptul legal de a returna produsele în termen de 14 zile de la data intrării în posesie a articolelor comandate, fara a preciza motivele și veți primii banii înapoi, respeciv suma toatala a produselor pe care am primit-o de la dumneavoastra, banii aferenți taxelor de transport nu vor fi returnați sau după caz vă puteți alege alte produse în schimbul celor comandate. Dumneavoastră alegeți!

Pentru returnarea arti colelor , acestea trebuie să fie însoțit de ambalajele originale cu care a fost livrat, de etichetele și de actele ce au însotit coletul la primire și să nu fi fost folosite, spălate sau deteriorate . Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile, prezentati de firma, va fi refuzat.

Returnarea se poate face prin orice firma de curierat rapid. Nu se acceptă retururi expediate prin Poșta Română. Coletul se returnează cu RAMBURS, care reprezintă suma totală a produselor comandate, ce se afla pe factura primita împreuna cu produsele. C oletul nu se returneaza cu plata transportului la noi. Î n cazul î n care returnaț i coletele cu plata la destinatar sau cu o altă sumă de rambursare decât cea prezentă pe factura aferentă produselor comandate, a ceste colete vor fi refuzate.

In cazul in care produsele comandate, au fost confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate dupa preferinta consumatorului, acestea nu mai pot fi returnate conform art. 16 lit c) din Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014.

Cheltuielile legate de transportul retururilor , cât și a comenzilor alese în schimbul acestora vor fi suportate de către client. Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnate . Taxele de returnare a banilor vor fi suportate de client.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor.

Conform Ordonanț ei de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative: Î nainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fară a fi nevoit să justifice decizia de retragere si fară a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, î n termen de 14 zile incepand cu ziua î n care intra î n posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Legea se adreseaza doar persoanelor fizice, nu si societăț ilor comerciale.

Lenjeriile de pat NU pot fi schimbate sau returnate daca au fost utilizate, aceste produse fiind considerate "produse de igiena personala"!

Produsele vor fi returnate (pachet complet, așa cum au fost primite și după caz împreună cu produsele cadou).

Adresa de returnare a produselor:
SC
ANDA CONFECTION CAMI SRL  
Str. Patrana, nr. 7, Pucioasa, jud. Dâmbovița  
Telefon :
074 333 9901

ATENTIE: Returnarea coletului la o alta adresa decat aceasta atrage dupa sine NERETURNAREA BANILOR. Singura adresa de retur este cea afisata mai sus.

La returnarea produselor contravaloarea transportului va fi suportata de client, iar produsele returnate trebuie să fie noi, nefolosite. Dacă produsul este returnat î ntr-o stare î n care nu mai poate fi vandut ca și nou, se va solicita o taxa pentru readucerea î n stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenț a de pret rezultată din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. ( art.14.punctul 3 ).

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Pentru retragerea din contract trebuie sa completati acest formular dupa care sa expediati coletul catre noi, la adresa de mai sus .