Termeni si conditii


1. DEFINITII


SC ANDA COFECTION CAMI SRL este o societate comerciala, ce are ca obiect de lucru, producția de articole textile pentru casă (lenjerii de pat, pilote, perne, etc.). Firma administreaza domeniul www.lenjeri-pucioasa.ro și are contracte de colaborare cu diverse firme din Romania pentru revânzarea produselor confecționate de aceasta.

Societate este organizată în baza legii romane, cu sediul social în orasul Pucioasa, str. Patrana, nr. 7, jud. Dâmbovița, având codul unic de înregistrare fiscala 32097891, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J15 /492/2013, telefon: 074 333 9901.


In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:


CONTINUT are urmatoarea definitie

:• toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

• continutul oricarui e-mail trimis CLIENTILOR săi de catre un angajat, al firmei prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil

• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al firmei SC ANDA COFECTION CAMI SRL, CLIENTULUI, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta;

• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele prezente pe site intr-o anumita perioada;

• date referitoare la SC ANDA COFECTION CAMI SRL , sau alte date privilegiate ale acesteia. PRODUSE – orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in COMANDA, care urmeaza a fi furnizate de catre SC ANDA COFECTION CAMI SRL , CLIENTULUI ca urmare a incheierii CONTRACTULUI.

CLIENT: persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o COMANDA.
COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, prin care CLIENTUL transmite catre firmă intentia sa de a achizitiona PRODUSE . Rezervarea unui PRODUS accesand SITE-ul nu reprezinta o COMANDA.
CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SC ANDA COFECTION CAMI SRL , prin care este de acord sa livreze CLIENTULUI PRODUSE , iar CLINETUL este de acord sa efectueze plata acestora.
TRANZACTIE – rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui PRODUS de catre SC ANDA COFECTION CAMI SRL, CLIENTULUI.


2. POLITICA DE VANZARE ONLINE
Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea firmei, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
Accesul in vederea efectuarii unei COMENZI ii este permis oricarui CLIENT. Pentru motive justificate firma isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI pe SITE, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel societatea, SC ANDA COFECTION CAMI SRL .
Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care SC ANDA COFECTION CAMI SRL isi deruleaza operatiunile pe SITE.
SC ANDA COFECTION CAMI SRL nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata de catre SC ANDA COFECTION CAMI SRL ca avand valoarea unui CONTRACT.
Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic, prin afisarea unui mesaj, prin email sau telefonic.
Pentru motive justificate, SC ANDA COFECTION CAMI SRL isi rezerva dreptul de a modifica calitatea PRODUSELOR din COMANDA. Daca modificam calitatea PRODUSElor din COMANDA ca fiind inferioara celei comandate, vom anunta CLIENTUL la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia firmei la efectuarea COMENZII si vom scadea din pretul initial costurile aferente, daca CLIENTUL isi da acordul, iar in cazul in care, modificam calitatea produselor ca fiind superioara celor comandate, CLIENTUL va mai fi informat, doar in cazul in care e nevoie sa adugam un cost suplimentar despre care CLIENTUL trebuie sa ia la cunostinta si sa il achite.

Pentru motive justificate, SC ANDA COFECTION CAMI SRL isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea PRODUSELOR din COMANDA. Daca modificam cantiatea PRODUSELOR din COMANDA, vom informa CLIENTUL la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia firmei la efectuarea COMENZII si vom returna suma de bani aferenta bunurilor respective.

CONTRACTUL se considera incheiat intre SC ANDA COFECTION CAMI SRL si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la SC ANDA COFECTION CAMI SRL , prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a COMENZII. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre un reprezentant SC ANDA COFECTION CAMI SRL .
Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre SC ANDA COFECTION CAMI SRL pe SITE vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre furnizorii SC ANDA COFECTION CAMI SRL, la cererea CLIENTULUI.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti CLIENTII.


3. COMANDA


CLIENTUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin trimiterea unui e-mail prin intermediul formularului de pe site din pagina CUM CUMPAR? sau a dresei de contact prezenta pe site, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in comanda, un PRODUS este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS in comanda, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI.
Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.
Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca SC ANDA COFECTION CAMI SRL poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de SC ANDA COFECTION CAMI SRL , in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.
SC ANDA COFECTION CAMI SRL poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri: 1. datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte; 2. clientul a realizat in trecut alte comenzi pe care nu le-a ridicat.

4. PRETUL PRODUSELOR


Toate preturile aferente PRODUSELOR sunt prezentate pe SITE si sunt exprimate in lei (RON).Pretul produselor de pe site sunt cu TVA inclus.
In cazul platilor online SC ANDA COFECTION CAMI SRL nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.
Pretul poate fi modificat de catre SC ANDA COFECTION CAMI SRL , in orice moment, fara preaviz.
SC ANDA COFECTION CAMI SRL atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SC ANDA COFECTION CAMI SRL va informa CLIENTUL asupra pretului corect. De asemenea, o COMANDA pentru un produs cu pretul afisat gresit nu va fi expediata decat in cazul in care CLIENTUL doreste COMANDA la pretul corect.

5. MODALITATEA DE LIVRARE


PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI in sistem de curierat door-to-door catre CLIENT.
Firma SC ANDA COFECTION CAMI SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a PRODUSELOR si va asigura transmiterea documentelor insotitoare, va efectua livrarea PRODUSELOR numai pe teritoriul Romaniei.
In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, firma va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. SC ANDA COFECTION CAMI SRL poate livra CLIENTULUI un PRODUS similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.
Detaliile de livrare a PRODUSELOR incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea SC ANDA COFECTION CAMI SRL , fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

6. MODALITATEA DE PLATA


Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare COMANDA. SC ANDA COFECTION CAMI SRL va emite catre CLIENT o factura-proforma pentru PRODUSELE ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
In cazul in care un PRODUS comandat de catre CLIENT, nu poate fi livrat de catre SC ANDA COFECTION CAMI SRL, acesta din urma va informa CLIENTUL asupra acestui fapt.

In afara de cazul in care este agreat de catre SC ANDA COFECTION CAMI SRL si CLIENT diferit, proprietatea asupra PRODUSELOR va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea CLIENTULUI in locatia indicata in COMANDA (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier).

8. DREPTUL DE RETRAGERE


Informatii despre dreptul de retragere se gasesc in pagina cu informatii aferente returnarii de produse.


9. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA


SC ANDA COFECTION CAMI SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea COMENZII, cu informarea CLIENTULUI, nefiind necesar acordul acestuia.
SC ANDA COFECTION CAMI SRL va fi intotdeauna responsabil fata de CLIENT pentru toate obligatiile contractuale.

10. INFORMATII LEGALE


10.1. RASPUNDERE SC ANDA COFECTION CAMI SRL
SC ANDA COFECTION CAMI SRL nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SC ANDA COFECTION CAMI SRL a oricarei din obligatiile sale conform COMENZII si pentru daune care rezulta din utilizarea PRODUSELOR dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
10.2. GARANTII
Toate PRODUSELE beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale.
Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent PRODUSULUI din COMANDA, CLIENTULUI ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din CONTUL sau.
Reclamatiile privind deficiente ale PRODUSULUI/PRODUSELOR achizitionate pot fi facute accesand Formularul de Contact . CLIENTUL, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse in certificatul de garantie, in caz contrar existand riscul de a pierde garantia PRODUSULUI.
10.3. FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.
10.4. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SC ANDA COFECTION CAMI SRL si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.
10.5. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
CONTINUTUL, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe aces SITE, sunt proprietatea exclusiva a SC ANDA COFECTION CAMI SRL , acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
CLIENTULUI, nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui CONTINUT in orice alt context decat cel original realizat de SC ANDA COFECTION CAMI SRL , includerea oricarui CONTINUT in afara SITE-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al firmei asupra CONTINUTULUI precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea CONTINUTULUI, decat cu acordul scris al firmei SC ANDA COFECTION CAMI SRL .
Orice CONTINUT la care CLIENTULare si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document, in cazul in care CONTINUTUL nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SC ANDA COFECTION CAMI SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea SC ANDA COFECTION CAMI SRL cu referire la acel CONTINUT.
CLIENTULpoate copia, transfera si/sau utiliza CONTINUTUL numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului document.
In cazul in care firm confera CLIENTULUI dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit CONTINUT, la care CLIENTUL / UTILIZATORUL are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor CONTINUTURI definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor CONTINUTURI pe SITE sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SC ANDA COFECTION CAMI SRL pentru respectivul CLIENT sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest CONTINUT transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui CONTINUT, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
Niciun Continut transmis catre CLIENT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SC ANDA COFECTION CAMI SRL si/sau al angajatului firmei care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.


Pozele au caracter informativ, fiind doar de prezentare, nu o obligativitate contractuala. Modelele difera in unele cazuri fata de poza (amplasarea modelului pe lenjerie, culorile si nuantele de culoare, fara a se limita doar la aceste aspecte). In cazul pernelor modelul nu este identic ca si in poza (pot fi fie cu model, fie fara imprimeu) in functie de cum a fost taiat din material; exceptie o fac produsele unde se specifica ca sunt IDENTICE CU POZA.

ATENTIE: LENJERIILE DE PAT (CA SI ORICE PRODUS TEXTIL) TREBUIE SPALAT SI CALCAT INAINTE DE PRIMA UTILIZARE. FIIND LENJERII IMPRIMATE, LA PRIMA SPALARE POATE IESI SURPLUSUL DE VOPSEA.

Lenjeriile de Pucioasa sunt CONFECTIONATE la Pucioasa de catre firma noastra SC ANDA COFECTION CAMI SRL , nu materialul este de Pucioasa. Materialul este din import, confectionarea lenjeriilor de pe acest site facandu-se la Pucioasa, jud. Dambovita.